banner



Ασοεε Αστυνομια : Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στην Αθήνα: Ένταση και χημικά / Μου απάντησαν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι γιατί είναι .

Ξυλοδαρμό καταγγέλλει φοιτητής της ασοεε: Ένταση στο οικονομικό πανεπιστήμιο (πρώην ασοεε) eurokinissi. Σε χώρους που τελούσαν υπό κατάληψη και χρησιμοποιούνταν ως «ορμητήρια» για επεισόδια και επιθέσεις. Ντοκουμέντα από την εισβολή δυνάμεων της αστυνομίας στον προαύλιο χώρο του. Ο φοιτητής ειδοποίησε την αστυνομία και τις πρυτανικές αρχές.

Η αστυνομία έχει προχωρήσει έως αυτή την ώρα σε 5 προσαγωγές. Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στην Î'θήνα: Ένταση και χημικά
Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στην Î'θήνα: Ένταση και χημικά from cdn.cnngreece.gr
Ένταση έξω από την ασοεε. Ντοκουμέντα από την εισβολή δυνάμεων της αστυνομίας στον προαύλιο χώρο του. Μου απάντησαν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι γιατί είναι . Η αστυνομία έχει προχωρήσει έως αυτή την ώρα σε 5 προσαγωγές. Όπως ανέφερε ο ίδιος, κάλεσε την αστυνομία και τους είπε ότι "είναι μέσα οι δράστες. Μου επιτέθηκαν με μπουνιές και . Ο φοιτητής ειδοποίησε την αστυνομία και τις πρυτανικές αρχές. Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε πέντε προσαγωγές.

Σε χώρους που τελούσαν υπό κατάληψη και χρησιμοποιούνταν ως «ορμητήρια» για επεισόδια και επιθέσεις.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε πέντε προσαγωγές. Ένταση στο οικονομικό πανεπιστήμιο (πρώην ασοεε) eurokinissi. Μου επιτέθηκαν με μπουνιές και . Μετά τα επεισόδια που έλαβαν χώρα νωρίτερα στα εξάρχεια ανάμεσα σε διαδηλωτές και σε δυνάμεις της αστυνομίας, νέα ένταση σημειώθηκε έξω από την ασοεε. Όπως ανέφερε ο ίδιος, κάλεσε την αστυνομία και τους είπε ότι "είναι μέσα οι δράστες. Όπως είπε τον πλησίασαν τρεις άγνωστοι νεαροί και τον χτύπησαν με αφορμή τις δηλώσεις που είχε κάνει υπέρ της πανεπιστημιακής αστυνομίας. Ξυλοδαρμό καταγγέλλει φοιτητής της ασοεε: Όπως περιέγραψε, τον πλησίασαν τρεις άγνωστοι και τον χτύπησαν με αφορμή δηλώσεις που είχε κάνει υπέρ της πανεπιστημιακής αστυνομίας. Πλούσια τα ευρήματα από την έφοδο της ελ.ασ. Ντοκουμέντα από την εισβολή δυνάμεων της αστυνομίας στον προαύλιο χώρο του. Ένταση έξω από την ασοεε. Είχαν προηγηθεί επεισόδια στα εξάρχεια, όπου τραυματίστηκαν πέντε αστυνομικοί. Μου απάντησαν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι γιατί είναι .

Όπως ανέφερε ο ίδιος, κάλεσε την αστυνομία και τους είπε ότι "είναι μέσα οι δράστες. Σε χώρους που τελούσαν υπό κατάληψη και χρησιμοποιούνταν ως «ορμητήρια» για επεισόδια και επιθέσεις. Ο φοιτητής ειδοποίησε την αστυνομία και τις πρυτανικές αρχές. Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε πέντε προσαγωγές. Μου απάντησαν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι γιατί είναι .

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε πέντε προσαγωγές. Πυροκροτητές και χειροκροτητές - ΤÎ' Î'ΘΗΝÎ'ΪΚÎ'
Πυροκροτητές και χειροκροτητές - ΤÎ' Î'ΘΗΝÎ'ΪΚÎ' from www.taathinaika.gr
Όπως είπε τον πλησίασαν τρεις άγνωστοι νεαροί και τον χτύπησαν με αφορμή τις δηλώσεις που είχε κάνει υπέρ της πανεπιστημιακής αστυνομίας. Ντοκουμέντα από την εισβολή δυνάμεων της αστυνομίας στον προαύλιο χώρο του. Όπως ανέφερε ο ίδιος, κάλεσε την αστυνομία και τους είπε ότι "είναι μέσα οι δράστες. Μου επιτέθηκαν με μπουνιές και . Όπως περιέγραψε, τον πλησίασαν τρεις άγνωστοι και τον χτύπησαν με αφορμή δηλώσεις που είχε κάνει υπέρ της πανεπιστημιακής αστυνομίας. Ένταση έξω από την ασοεε. Η αστυνομία έχει προχωρήσει έως αυτή την ώρα σε 5 προσαγωγές. Σε χώρους που τελούσαν υπό κατάληψη και χρησιμοποιούνταν ως «ορμητήρια» για επεισόδια και επιθέσεις.

Μου απάντησαν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι γιατί είναι .

Ένταση έξω από την ασοεε. Όπως είπε τον πλησίασαν τρεις άγνωστοι νεαροί και τον χτύπησαν με αφορμή τις δηλώσεις που είχε κάνει υπέρ της πανεπιστημιακής αστυνομίας. Πλούσια τα ευρήματα από την έφοδο της ελ.ασ. Όπως ανέφερε ο ίδιος, κάλεσε την αστυνομία και τους είπε ότι "είναι μέσα οι δράστες. Μετά τα επεισόδια που έλαβαν χώρα νωρίτερα στα εξάρχεια ανάμεσα σε διαδηλωτές και σε δυνάμεις της αστυνομίας, νέα ένταση σημειώθηκε έξω από την ασοεε. Όπως περιέγραψε, τον πλησίασαν τρεις άγνωστοι και τον χτύπησαν με αφορμή δηλώσεις που είχε κάνει υπέρ της πανεπιστημιακής αστυνομίας. Ξυλοδαρμό καταγγέλλει φοιτητής της ασοεε: Ντοκουμέντα από την εισβολή δυνάμεων της αστυνομίας στον προαύλιο χώρο του. Η αστυνομία έχει προχωρήσει έως αυτή την ώρα σε 5 προσαγωγές. Μου απάντησαν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι γιατί είναι . Σε χώρους που τελούσαν υπό κατάληψη και χρησιμοποιούνταν ως «ορμητήρια» για επεισόδια και επιθέσεις. Είχαν προηγηθεί επεισόδια στα εξάρχεια, όπου τραυματίστηκαν πέντε αστυνομικοί. Ο φοιτητής ειδοποίησε την αστυνομία και τις πρυτανικές αρχές.

Όπως είπε τον πλησίασαν τρεις άγνωστοι νεαροί και τον χτύπησαν με αφορμή τις δηλώσεις που είχε κάνει υπέρ της πανεπιστημιακής αστυνομίας. Ο φοιτητής ειδοποίησε την αστυνομία και τις πρυτανικές αρχές. Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε πέντε προσαγωγές. Όπως ανέφερε ο ίδιος, κάλεσε την αστυνομία και τους είπε ότι "είναι μέσα οι δράστες. Μου απάντησαν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι γιατί είναι .

Όπως ανέφερε ο ίδιος, κάλεσε την αστυνομία και τους είπε ότι
Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στην Î'θήνα: Ένταση και χημικά from cdn.cnngreece.gr
Όπως ανέφερε ο ίδιος, κάλεσε την αστυνομία και τους είπε ότι "είναι μέσα οι δράστες. Πλούσια τα ευρήματα από την έφοδο της ελ.ασ. Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε πέντε προσαγωγές. Μου επιτέθηκαν με μπουνιές και . Ξυλοδαρμό καταγγέλλει φοιτητής της ασοεε: Όπως είπε τον πλησίασαν τρεις άγνωστοι νεαροί και τον χτύπησαν με αφορμή τις δηλώσεις που είχε κάνει υπέρ της πανεπιστημιακής αστυνομίας. Η αστυνομία έχει προχωρήσει έως αυτή την ώρα σε 5 προσαγωγές. Όπως περιέγραψε, τον πλησίασαν τρεις άγνωστοι και τον χτύπησαν με αφορμή δηλώσεις που είχε κάνει υπέρ της πανεπιστημιακής αστυνομίας.

Μου απάντησαν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι γιατί είναι .

Η αστυνομία έχει προχωρήσει έως αυτή την ώρα σε 5 προσαγωγές. Όπως περιέγραψε, τον πλησίασαν τρεις άγνωστοι και τον χτύπησαν με αφορμή δηλώσεις που είχε κάνει υπέρ της πανεπιστημιακής αστυνομίας. Είχαν προηγηθεί επεισόδια στα εξάρχεια, όπου τραυματίστηκαν πέντε αστυνομικοί. Μου απάντησαν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι γιατί είναι . Μου επιτέθηκαν με μπουνιές και . Ένταση στο οικονομικό πανεπιστήμιο (πρώην ασοεε) eurokinissi. Μετά τα επεισόδια που έλαβαν χώρα νωρίτερα στα εξάρχεια ανάμεσα σε διαδηλωτές και σε δυνάμεις της αστυνομίας, νέα ένταση σημειώθηκε έξω από την ασοεε. Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε πέντε προσαγωγές. Ο φοιτητής ειδοποίησε την αστυνομία και τις πρυτανικές αρχές. Όπως ανέφερε ο ίδιος, κάλεσε την αστυνομία και τους είπε ότι "είναι μέσα οι δράστες. Πλούσια τα ευρήματα από την έφοδο της ελ.ασ. Όπως είπε τον πλησίασαν τρεις άγνωστοι νεαροί και τον χτύπησαν με αφορμή τις δηλώσεις που είχε κάνει υπέρ της πανεπιστημιακής αστυνομίας. Σε χώρους που τελούσαν υπό κατάληψη και χρησιμοποιούνταν ως «ορμητήρια» για επεισόδια και επιθέσεις.

Ασοεε Αστυνομια : Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στην Î'θήνα: Ένταση και χημικά / Μου απάντησαν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι γιατί είναι .. Ξυλοδαρμό καταγγέλλει φοιτητής της ασοεε: Ο φοιτητής ειδοποίησε την αστυνομία και τις πρυτανικές αρχές. Ένταση έξω από την ασοεε. Ένταση στο οικονομικό πανεπιστήμιο (πρώην ασοεε) eurokinissi. Όπως ανέφερε ο ίδιος, κάλεσε την αστυνομία και τους είπε ότι "είναι μέσα οι δράστες.

Είχαν προηγηθεί επεισόδια στα εξάρχεια, όπου τραυματίστηκαν πέντε αστυνομικοί ασοεε. Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε πέντε προσαγωγές.

0 Response to "Ασοεε Αστυνομια : Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στην Αθήνα: Ένταση και χημικά / Μου απάντησαν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι γιατί είναι ."

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel